Szinetár Dóri Rajongói Oldala
PORTA

Köszöntelek!
Ez az oldal Szinetár Dóráról, a 
Budapesti Operettszínház művészéről szól.
Nézz szét és ismerd meg a musical-házaspárt. Az oldalon minden saját gyűjtés, ezért
 lopni TILOS!
Kellemes böngészést!
Romyy

Nyitás: 2008.10.03.
Topic: Szinetár Dóra
Kategória: Sztárok, bulvár
Hely a kategóriában: 
URL: www.szinidori.gp.hu
Források: 
x x x x x
Webmiss: Romyy
Design: Romyy
E-mail: @
Böngésző: G. Chrome

 
REPERTOÁR

SZINETÁR DÓRA
Életrajz
Érdekességek
Munkásság stb.

OLDAL
Vendégkönyv
Történet
Előző dizájnok stb.

EGYÉB
Dalszövegek
Cikkek
Meglepetések stb.

EXTRÁK
Fejlécek
Órarendek
Hátterek stb.

VERSENY
Nyeremények
Érdekes feladatok
Új barátok :D

KAPU
Bejelentkezés
Regisztráció
Személyes adatlap

ELŐTÉR
Főoldal
Hírek
Frissítések

  

 
WERKFILM

 
SZÍNPAD

Testvéroldalak


  
  
Jön: senki
Szabad hely: 2
Szükség esetén bővíthető!
Jelentkezhetsz, de én döntök!
Csak musicales lapok!

 
PÁHOLY

Elite affiltes
   
   
   
  
 
   
   
Képre vár: -
Szabad hely; 40/17
Ellenőrizve:
2010.06.29.

 
RAKTÁRSZÍNHÁZ

Korlátlan hely! Jelentkezz!
/////////////////////////////
Dody oldala SziDó és Dolhai Attila Japán Divat Ingyen hirdetés Orianthi Panagaris Rebecca musical Bep world Chelsea Staub Kutya webmagazin Justin Bieber Amanda Seyfried Geiger Nikolett
Ellenőrizve: 2010.07.24.

 
BÜFÉ

 
DÓRI MUNKÁLATAI

Rebecca
Szerep: "Én"
Helyszín: Operettszínház
Premier: 2010.03.18-19.

Koldusopera
Szerep: Polly Peachum
Helyszín: Thália Színház
Premier: 2010.12.03.

 
DUETT KARÁCSONY

Rendeld meg Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán Duett Karácsony című lemezét. A legszebb és legismertebb karácsonyi dalokat tartalmazó CD 13 dalt tartalmaz.

01.
Bookline

 
HÍRLEVÉL
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
 
OLDALAIM

 

 
KÖZÖNSÉG
Indulás: 2008-10-03
 

                                                                  

ELŐTÉR, MIZUJS VELED DÓRI?

Újra Koldusopera

2010.11.30. 10:45, Romyy
Version 4

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem jöttem eddig, de baj van a jobb szememmel. Kötőhártya gyulladásom van és alig látok. Most is csak egy picit jöttem, hogy szokjam a dolgokat, mert holnap már tanulnom kéne, de még nem igazán látok.

De a friss:
Hoztam a Koldusoperáról egy videót:

Amint jobban lesz a szemem, hozok Nektek képeket, mert már egy csomót összegyüjtöttem, hogy felteszem.
Addig is puszi!

Mindenféle

2010.11.27. 19:31, Romyy
egy kis ez+az...

Sziasztok!
Tudom, hogy mára ígértem a scanneket, de nem sikerült még kiviteleznem. De holnapra már tényleg felteszem!

HELYETTE HOZTAM PÁR APRÓSÁGOT...

01. Dóri a Tapsrendben - forrás: zolidori.gportal.hu
Ma az ECHO TV Tapsrend című műsorának témája Brecht és Weill Koldusoperája volt.
Aki lemaradt róla, itt megnézheti:
http://www.echotv.hu/videotar.html?mm_id=158&v_id=5490

02. Duett Karácsony - Forrás: Ujpest.hu
Már a felkonferálásakor biztos a vastaps: Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán musicalszínészek a fiatalok és a felnőttek kedvencei. A Budapesti Operettszínház művészeinek fellépésével indul a karácsonyi vásár négy héten át tartó kulturális programja.

– Milyen műsorral érkeznek? – kérdeztük Szinetár Dórától.
– Szeretnénk az egész adventi ünnepkör idejére élményt nyújtani, ezért az újpesti fellépésre nem is hozhatnánk más dalokat, mint a Duett Karácsony című műsorunkat, amellyel három éve járjuk az országot. Nagyon szeretjük a műsort, boldogság számunkra, hogy a hallgatóság is várja ezeket a fellépéseket. Ezért egy évvel ezelőtt CD-re énekeltük a dalokat. A lemez is a Duett Karácsony címet kapta, mintegy folytatása lett ezzel a Musical Duett-nek.

– A Musical Duett az egyik legsikeresebb produkció a hazai zenei palettán, duplán platina lemezes. Mi a titka a karácsonyi korong sikerének?
– Elsősorban a témája, a karácsony, amely az egész világon a szeretet ünnepe. A dalok hangszerelése, a dallamviláguk a közelgő ünnepet vetítik elénk. A műsorban és a korongon olyan világhírű, sokféle eredetű, klasszikus amerikai karácsonyi dalok szerepelnek, mint például a Let It Snow, a Santa Baby, a Jingle Bell, amelyet karácsonyi slágerként énekel, dúdol több generáció. A leghíresebb előadók, például Frank Sinatra, Barbra Streisand is műsorába emelte. Mi a leghíresebb magyar szövegírókkal formáltuk a magyar szöveget, így igazi magyar dalokká váltak.

– Ön hogyan készül a karácsonyra?
– Követem a családi hagyományokat. Számomra nemcsak az ünnep napja, hanem az azt megelőző készülődés is fontos. Gyermekkoromban november közepén édesanyámmal már megkezdtük az ajándékok készítését. Most sincs ez másként. Sül a mézeskalács, új díszeket festünk az ablakokra. Ebben már a gyerekek, Marci és Zorka is segítenek nekünk. Megtervezzük a karácsonyi ételeket, hiszen nekünk, nőknek, az is fontos, hogy a férfiakat a hasukon keresztül is boldoggá tegyük. Az ünnepváró hetekben nálunk mindig karácsonyi dalok szólnak. Megunhatatlan. Éppúgy, mint kislánykoromban.

03. Közelgő ünnepek
Nemsokára itt az Advent, a Karácsony, a Mikulás Dóri és Zorka szülinapja. Én már nagyon készülök mindegyikre. Az én szülinapom is Decemberben van, 8-án. Számomra a December mindig is a legszebb hónap volt. Szeretem a telet, meg az ünnepi készülődéseket is.
Az oldal is fog ünnepelni....hamarosan meglepetések várnak benneteket az oldalon. Legyen a December az ünnepek hónapja! Tehát a szlogenünk: Ünnepre fel!

Ennyi lenne mára...
Puszi-puszi!
További szép hétvégét!

Koldusopera az Aktívban

2010.11.26. 17:17, Romyy
Version 3

Sziasztok!

01. A szerda esti Aktívban volt egy rész a Koldusoperáról.
Íme:02. Dóri és Zoli a Meglepetésben

 Az eheti Meglepetés Magazinban kétoldalas interjú olvasható Dóriról és Zoliról "Elveszítettünk egy kislányt" címmel.
Érdemes megvenni, nagyon érdekes cikk.
Ha valaki mégse tudná beszerezni, nincs gond...holnap hozom a cikk scanjét.
Figyelem! Egy ideig az oldal csak Dórival fog foglalkozni. Amint egy kicsit több időm lesz, Zoli is visszatér az oldalra. Ha kész leszek Dóri menüjével teljesen, akkor jöhet Zoli is :D Addig is türelem! Mára ennyi lenne, de az is lehet, hogy még jövök!
Puszi! Szép hétvégét!

Koldusopera

2010.11.25. 16:42, Romyy
Version 2

Sziasztok!

Hát itt volna a legújabb, beígért, Koldusoperás dizi. Szerintem egész jó lett. Remélem Nektek is tetszik! Írjatok véleményt bátran a chatbe.

Hoztam a dalszövegek közé is egy újat: még hozzá a Koldusoperából Polly dalát. A közös menüben találjátok meg.

Tegnap este feltettem a képeket is. Még nem az összes van fent, de szépen lassan mindegyik felkerül majd.

Végére pedig egy hír:
Zenés Pódium est Szinetár Dórával

2011. január 28-án, pénteken este fél 8-kor zenés pódiumbeszélgetés Szinetár Dórával.
Beszélgetőpartner: Böhm György és Aczél András

Közreműködik
Szinetár Dóra
Böhm György
Aczél András

Helyszín:
Csillárterem
Időtartam:
1 óra 30 perc, szünet nélkül

Puszi-puszi!
Holnap már Péntek! Kitartás! :D

Koldusopera

2010.11.24. 19:22, Romyy
mert most ettől hangos minden... :D

Sziasztok!

Tudjátok, hogy december 3-án mutatják be a Tháliában a Koldusoperát.
Találtam róla cikkeket és képeket is.

A cikkeket a bővebbenre kattintva olvashatod el.
A képeket pedig ma későeste vagy holnap délután töltöm fel nektek. Valamint a holnapi nap folyamán felkerül az új dizájn, amely természetesen Koldusoperás lesz!

Hoztam egy videót is, azt hiszem Dóri nincs benne, ha jól figyeltem, de legalább kicsit megismerkedhettek a Koldusopera világával.Mára ennyi lenne, holnap jövők és ezentúl igyekszem minél többszőr jönni!
Puszi!

U.i: Még egy dolog: most bukkantam erre a szépségre, igaz nem Dóris, de ez már valami. Nem? :D

 


ÚJ !!! Minden regisztráltnak – EGY KONKRÉT KÉRDÉSÉRE DÍJMENTESEN VÁLASZOLOK a kérdõ asztrológia szabályai szerint!    *****    ASZTROLÓGIAI TANÁCSADÁS,DIPLOMÁS ASZTROLÓGUSTÓL, SOKSZÍNÛ ÉS NAGYON KEDVEZÕ AKCIÓK AZ OLDALON!GYERE,VÁRLAK,MINDEN NAP!!!    *****    Asztrológiai tanácsadás - BECSÜLET KASSZÁS alapon már Skype-on is! INGYENES OKTATÁS az ASZTRO-suliban!    *****    A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!